„Az a legkevesebb, hogy megnézzük és megcsináltassuk, hogy miért úgy ég a 200-as égő, mintha 25-ös lenne."

kérdés

 

Tisztelt Polgármester úr!

A 2021. december 7-i Közgyűlés által tartott közmeghallgatáson az alábbi választ adta a Kaposszentjakabról jelzett hiányosságokról:

 

Zanotta Ilona:” …A Szentjakabi Művelődési házzal kapcsolatos probléma megszüntetését szeretné kérni. Az épületben olyan a villanyrendszer, hogy nem lehet rendezvényt tartani. Kérik, hogy korszerűsítsék azt. Most, ha rendezvényt tartanak, akkor az óvodából vagy máshonnan hoznak áramot…” ”…Kérte még, hogy a szemeteszsákot vásárlók részére biztosítsák, hogy helyben kifizethető legyen az ára. Nehezen tudják csekken befizetni, mert messze van a posta.”

Polgármester: „Az a legkevesebb, hogy megnézzük és megcsináltassuk, hogy miért úgy ég a 200-as égő, mintha 25-ös lenne. Ha jól értettem a szavaiból, hogy miért vágja mindig ki a biztosítékot. Majd a kultúrház vezető megmondja, hogy mi a teendő, ne én találjam ki, nyugodtan csak abajgassák ezekkel a kéréseikkel…” „…Már hallottam egyszer ezt a problémát, jelen pillanatban nem tudom ezt a választ, de meg fogom oldani. Vannak olyanok, akiktől kukákban szállítjuk el a hulladékot, vannak, akik még kiegészítő zsákokat is vásárolnak, hogy a kukásautók vigyék el ezeket a zsákokat. Meg fogom oldani, hogy ha bemennek, elvihetik a zsákok, de fizethessék is ki, ne kelljen postára menni. Valamit ki fognak találni, állítanak be egy pénztárost. Már megoldottuk, most mondja Jegyző úr, ki lehet fizetni helyben.”

A Kaposszentjakabi Művelődési Ház elektromos teljesítménynövelése indokolt-e és ha igen az önkormányzat mikor rendelte meg? Kinek a mulasztása, hogy az önkormányzat évek óta nem tett semmit és tűrte, hogy az óvodából vigyék át hosszabbítóval az áramot?

 

A kiegészítő zsákokat vásárlásának megoldásáról a lakó nem tudott a közmeghallgatáson, hol jelent meg, hol lehet megvásárolni ismét a zsákokat, hogy ne kelljen csekken a postán befizetni?

Várjuk tényszerű válaszát.

Kaposvár, 2022. január 23.

Tisztelettel:

dr. Nadrai Norbert József  

        képviselő

Csatolmányok: