Napirend utáni hozzászólás 2022.09.22. DEMOKRÁCIA

Szándékos félrevezetés egy el nem fogadott rendeletről? Úgyis azt teszik, amit parancsolok, érzése. A képviselői módosító javaslatot átvenni, majd úgy rögzíteni, hogy azt elutasította. Ez a demokrácia?

Napirend utáni hozzászólás 2022.11.24. szolidaritás

Ki mekkora szeletet kap a város pénzügyi tortájából? Egyensúly, közös teherviselés esetén lehet csak összefogás.

Közgyűlés 2022.11.24. előterjesztések véleményezése (DÍJEMELÉSEK)

AZ EGYES DÍJAK EMELÉSE NEM FOGADHATÓ EL, HA A VÁROSI VEZETŐK MILLIÓS HAVIJÁT AZ INFLÁCIÓ FELETT TÖBB MINT 300.000 FT-AL EMELIK FEL. AZ UDVARTARTÁS (POLGÁRMESTER, 3 HELYETTESE ÉS MEGBÍZOTTAI) ÉVES SZINTEN TÖBB MINT 100 MILLIÓBA KERÜLNEK AZ ITT ÉLŐKNEK. AZ UTCÁKAT KÖZBEN SÖTÉTBE BORÍTJÁK.

Közgyűlés 2022.09.01. előterjesztés véleményezése

Botrány, hogy a Pénzügyi és a Jogi bizottság elnökei három nappal korábban összehívták a bizottságaik ülését, majd nem jelentek meg. Ezzel megakadályozták a rezsiemeléshez nyújtandó önkormányzati támogatás elfogadását. Alkalmatlanok a bizottságok vezetésére.

Napirend utáni hozzászólás 2022.08.09. rendkívüli Közgyűlés

Se interpelláció, se előterjesztés tárgyalás. Kicsinyes trükkök, képviselők asszisztálásával, hallgatásával.

2022.június 16-I KÖZGYŰLÉS ELŐTERJESZTÉSEINEK VÉLEMÉNYEZÉSE

10 millió turisztikai stratégiára? Híd a színház és a fürdő közé?!

2022.április 28-I KÖZGYŰLÉS ELŐTERJESZTÉSEINEK VÉLEMÉNYEZÉSE

Otthoni szakápolás önkormányzati finanszírozásának megszüntetése. SZÉGYEN!

2022.február 24-I KÖZGYŰLÉS ELŐTERJESZTÉSEINEK VÉLEMÉNYEZÉSE

Közgyűlés 2022.02.24. előterjesztések véleményezése

Közgyűlés 2022.01.27. előterjesztések véleményezése (költségvetés)

Polgármester koronavírus fertőzött, amit a tesztek mutattak ki. Elkülönítésével nem tud megfertőzni másokat. Ez a tesztelés lényege, a másokért való felelősség. Az oltás csak a saját életét védheti meg, de a fertőzést látjuk, nem. Javasoltam novemberben, hogy a kitüntetések átadása a járványhullám után legyen. Nem tette.

2021. december 16-I KÖZGYŰLÉS ELŐTERJESZTÉSEINEK VÉLEMÉNYEZÉSE

Az anyagokat azért kaptuk meg 2021. december 15-én, mert az országgyűlés 30%-kal előtte nap felemelte a polgármester bérét és nem tudott a Városházán dolgozók szemébe nézni. A napirend nem igényelte a Közgyűlés rendkívüli összehívását. A júniusi ülés összehívása óta teljes káosz uralkodik a Közgyűlési döntéshozatalban, kezdve a rendkívüli ülések összehívásának időpontjával, a képviselői jogok durva megsértésével és a kaposvári polgárok elzárásával a nyilvánosságtól. A törvényességi felügyeletre kötelezett Kormányhivatalra súlyos felelősség hárul.