Mi történt tegnap délután 4-től 5-ig?

A Kaposvári Szociális Központ ápolási szolgálata (otthoni szakápolás) megszüntetéséről szóló előterjesztéshez benyújtott módosító indítványom váratlan helyzetet idézett elő.

BESZÁMOLÓ 2019.X.- 2021.XII. 2 év. Önnek készítettem!

Az elmúlt két évben több száz javaslat, hozzászólás, interpellációk és kérdések, napirend utáni hozzászólások. Rendelettervezetek, önálló előterjesztések és módosító indítványok. Facebook posztok, gondolatok.

Szabadság

A közmeghallgatáson lezajlott szokatlan jelenet elgondolkodtató...

Napirend utáni felszólalás 2021.09.23. a tiszteletről, jogegyenlőségről, képviselői munkáról

Tisztelet a választók felé, ha a helyi népszavazás lehetőségét biztosítjuk a választók 10%-a kezdeményezhesse. Tisztelet egymás iránt, a képviselők közti jogegyenlőség helyreállítása. A saját tiszteletdíjukat felemelő többség tagjai 1.380.000 Ft visszafizetését kerülhették volna el. A harmadik figyelmeztetést sem akarták meghallani. A kaposváriaknak elegük van a választási harcokból, dolgozni kell a városért.

Alkalmatlan

szétvert szervezetek, hozzá nem értés, káosz

Napirend utáni felszólalás 2021.08.23. tesztelésről és az árak drasztikus emelkedéséről

Idén a járvány mellett még egy súlyos válság érte a lakosságot, ez a brutális méretű áremelkedés. Nyugdíjkorrekció, 13. havi nyugdíj, minimálbér emelés ellenére az élelmiszerek, gyógyszerek, szolgáltatások olyan mértékben emelkedtek, hogy a lemondás kora jött el.

A Géza utcai műterem

In memoriam Szabados János