Kidobott polgármesteri válasz

INTERPELLÁCIÓ

Polgármester úr!

A pazarlás, értelmetlen és drága üzemeltetésű beruházások rendszeresen felvetődnek a polgárokkal való találkozások alkalmával.

Miért világítják a füvet a Teleki tömb játszóterén? Mi szükség van három mérleghintához 9 padra, amikor egy felajánló pénzén közterületen elhelyezett padból hatósági intézkedéseket indítottak a Vadkörte utcában? Mi szükség van mobil parkolás terjedésekor egy parkolási kóddal ellátott útbaigazító tábla helyett több mint 3 millióba került újabb parkolóórára az itt élők pénzéből?

Nem csupán a városvezetők havija kerül évente több mint 76 millióba, a polgármesteri megbízottakkal együtt több mint 100 millióba az itt élőknek, hanem észszerűtlen, pazarló beruházások is dühítik a kaposváriakat.

Csak az itt élőkre vonatkoznak a megszorítások, a város elsötétítésé, a vásárlóértékét vesztett bérek és nyugdíjak? Csak a dolgozóknak, diákoknak, ellátottaknak kell spórolni az energián, hidegben lenni ezen a télen?

Várjuk tényszerű válaszát és azonnali intézkedését.

Kaposvár, 2022. november 19.                           Köszönti: 

                                                                        Dr. Nadrai Norbert József                                                                                                               képviselő