Március közepéig sem sikerült az őszi faleveleket elszállítani?

Tisztelt Polgármester úr!

Kaposvár tisztaságát a költségvetés tárgyalásakor több képviselő is bírálta, így saját frakciótársa is: A lehullott falevelek most is elszállításra várnak. A lakók összegyűjtik sokszor, de nincs elszállítva néhány helyen évek óta sem. Az úttest szélén a szegélyeknél összegyűjtött kupacok életveszélyesek, mivel vizesek, sárosak, csúsznak. Érdemi változásra van szükség, mert egyre jobban „elönti” a várost a sok falevél és a lakók többet tenni már nem tudnak.

Járva a város utcáit soha nem volt ilyen elhanyagolt Kaposvár. A közösségi oldalamra általam feltöltött fotókra reagál a szolgáltató és elszállítja a letört ágakat és faleveleket, de nincs rend. Rendszerszintű probléma van.

2022. februári Közgyűlésen feltett kérdésemre mely szerint, hogy áll a városban a falevelek, letört ágak elszállítása, a járdák, úttestek, járdaszegélyek takarítása? A tavaly ősszel lehullott faleveleket melyik napig kell elszállítani? Mi a következménye annak elmaradása esetén? Ki a felelős? Polgármester úr válaszában elmondta, hogy a Városüzemeltetési Kft. március közepére fejezi be a város levelektől való megtisztítását. Miért nem történt ez meg? Milyen következménye van, hogy a március közepéig sem sikerült az őszi faleveleket elszállítani?