Olimpia

Egyenlő esélyek, a tehetség és kitartás diadala. Nem lejt a pálya, sem pénz, sem kapcsolatok nem játszanak. Játék a neve, nem harc, nem háború, nem kell megsemmisíteni az ellenfelet. Csak meghajolni előtte, ha győzött, ha legyőzetett. A járvány előtt még ölelés is járt. Most a visszafogott világban minden apró gesztusnak nagyobb az ereje.

A szorgalom, a kitartás az emberé, de a tehetség Istentől való, megmagyarázhatatlan. Mai életünkben, a szemfényvesztés korában kevés hiteles pillanat maradt, amikor kétség nélkül hihetünk az Isten és ember kapcsolódásában. Az Isten által a tehetség elrendeltsége és a tagadók véletlent hirdető kényelme itt találkozik, amikor a cinikusnak is jól esik hinni a földöntúliságban.

A tehetséghez kell a szorgalom és kitartás, az embernek is oda kell tennie magát. Ez a változás, a haladás, amelynek iránya van és nem csupán sodródás.

Gazdag és szegény ugyanazt érzi, ugyanúgy kiállt fel a győzelemért. Ugyanúgy örül, ahogy könnyezik és tűri a szenvedést. Mindkettő most egyértelműen szembesül, hogy nincs különbség köztük.

A mindennapok hazugsága, az elbutítás propagandája most lepereg. Gyűjtjük az energiát a következő sötétség kora előtt, hogy túléljük egészséges lélekkel a fejünk felett átcsapó újabb hullámot. A világban több millió, hazánkban több tízezer, itthon több száz áldozat jelzi nekünk kell sorsunkat irányítanunk, nem sodródhatunk, mert az nem az élet, hanem a pusztulás.

Kell a tehetségek győzelme!

Kell a kiválóság hatalma!

15 millió magyar lélekben most együtt kiálltja:Hajrá magyarok!