Tesztelés iskolakezdéskor 2021?

A kaposvári pedagógusok, tanulók, szülők és nagyszülők érdekében kérdezem:

Az ez év szeptember 1-jén induló tanévkezdéskor az állami, egyházi és egyéb fenntartású iskolák első évesei kapnak-e tolltartót az önkormányzattól?

Az ez év szeptember 1-jén induló tanévkezdéskor az állami, egyházi és egyéb fenntartású iskolák tanulói részére a fenntartó biztosítja-e az eddigieknek megfelelően az iskolatejet?

Az ez év szeptember 1-jén induló tanévkezdéskor az állami, egyházi és egyéb fenntartású iskolák tanulói, pedagógusai és az iskolában dolgozók részére az állam biztosítja-e a járvány terjedésének megelőzése érdekében az általános és rendszeres tesztelést?

A 680.000.000 Ft-os kormányzati támogatásra, továbbá a Kaposváron elhunyt 333 polgár rendkívül magas számára, valamint a vietnámi testvérvárosunk részére ingyen biztosítandó tesztekre figyelemmel az önkormányzat hozzájárul-e a tanulók, pedagógusok és az iskolában dolgozók részére járvány terjedésének megelőzése érdekében az általános teszteléshez?

Pontosan hány embert kezeltek koronavírus fertőzés miatt, amikor azt nyilatkozta, hogy több mint 600 főt, amelyből 333 honfitársunk meghalt?

Egyetért-e azzal, hogy az oktatási és nevelési intézmények őszi megnyitása előtt az általános, rendszeres tesztelést, kontaktkutatást, karantén elrendelését és ellenőrzését magasabb színvonalon kell megszervezni, amely a tavalyi évben elmaradt?

Egyetért-e azzal, hogy az oktatási és nevelési intézmények őszi megnyitása általános, rendszeres tesztelés, kontaktkutatás, karantén elrendelés és ellenőrzés nélkül ismét a járvány terjedésének színterévé válhatnak és veszélyt jelenthetnek a kaposvári polgárok számára?

 

 

Csatolmányok: