"A zártkert tulajdonosnak meg kell közelíteni valahogy a zártkertjét, de ne az legyen a fő közlekedési út, ne a Deseda part."

kérdés

Tisztelt Polgármester úr!

A 2021. december 7-i a Közgyűlés által tartott közmeghallgatáson az alábbi választ adta a Deseda partja mentén lévő aszfaltos út forgalmának problémája kapcsán:

 

Polgármester: „… A zártkert tulajdonosnak meg kell közelíteni valahogy a zártkertjét, de ne az legyen a fő közlekedési út, ne a Deseda part. Oda nem való gépjármű. Oda menjen a gyalogos, sétáljon a kisgyerek, a nagymamával, nagypapával, édesanyjával, menjenek a biciklisek. Valahol fönt kell egy alternatív utat csinálni. Akár az Aszalóival, hogy tehermentesítsük, nem tudom, majd a tervezők kitalálják. Nem az a megoldás, hogy megcsinálok valamit szélesebbre, hogy még inkább levigyem oda az autósokat. Egyetlenegy szempont van, a zártkerteket meg kell közelíteni autóval is, oda a tulajdonosnak el kell jutni, de ezt ne a Deseda parton keresztül. Azért kötöttem össze az Aszalói úttal, az lehet a megoldás, hogy valamilyen más jellegű út megépítése. Majd egy tervező kitalálja, hogy mit csináljunk.”

 

Sikerült-e kitalálni két hónap alatt a tervezőknek a megoldást?

Milyen megoldással tehermentesíthető a Deseda partja mentén lévő aszfaltos út forgalma?

Melyik napon valósul meg ez a Deseda népszerűségének köszönhető évek óta létező probléma?

 

Várjuk tényszerű válaszát.

Kaposvár, 2022. január 23.

Tisztelettel:

dr. Nadrai Norbert József  

        képviselő

 

Csatolmányok: