Pojtner János | 8. egyéni választókerület képviselőjelöltje

75 éves péksége és üzletei városszerte a minőségi kenyeret és péksüteményt jelentik. Ízvilága a város minden pontjáról vonza a vásárlókat, akik ha el is költöznek az észak-nyugati városrészből, rendszeresen visszatérnek a megszokott ízekért. A város megtartó erejének meghatározó része a Pojtner termékek ízvilága, a ropogós perec, a roppanós kifli és letekerhető sósrúd. Péksége az észak-nyugati városrész legforgalmasabb találkozóhelye.

Célja a kaposvári kenyér, a helyi manufaktúrák és helyi vállalkozások védelme. A helyi piac résztvevőjeként pontosan ismeri a helyi sajátosságokat, lehetőségeket, a város gazdaságát. A terület képviselőjelöltjeként a leköszönő képviselő után hitelesen képviseli az itt lakók érdekeit.

Kerületembe tartozó utcák

Fazekas Mihály utca, Füredi utca 92-től végig páros oldal, és 209-től végig páratlan oldal, Győr utca, Kisfaludy utca 70-től végig folyamatos, Komárom utca, Kőszeg utca, Nagyszeben utca, Radnóti Miklós utca, Sopron utca, Szombathely utca, Arany János köz, Bem utca, Brassó utca 1-től 34-ig folyamatos, Kisfaludy utca 2-től 69-ig folyamatos, Vörösmarty utca, Füredi utca 72-től 88-ig páros oldal, Léva utca 13-tól folyamatos, Léva köz, Losonc utca, Losonc köz, Nádor utca, Arany János utca 2-től 44-ig páros oldal és 1-től 61-ig páratlan oldal, Arany János tér, Füredi utca 28-tól 68-ig páros oldal, Léva utca 1-től 12-ig folyamatos, Honvéd utca 24-től végig páros oldal, Sávház.