Baross utcai lakók panasza orrfacsaró bűz INTERPELLÁCIÓ

 

A Baross utcai lakók reggel 7 és 8 óra között orrfacsaró bűzre panaszkodnak, de a Hársfa, sőt a Budai Nagy Antal utcában is érezni.

A lakók nyerges vontatóval történő állati tetem, valamint élőállat szállításról számoltak be. Melyik cégek érintettek a városban?

Milyen alternatív útvonal használatával lehet elkerülni, hogy ne a legrövidebb -cégek üzleti érdekeit szolgáló legolcsóbb- belvároson átmenő utat válasszák?

A várostól északra lévő elkerülő utak használata csökkentheti a város terhelését, nem okozva elviselhetetlen szagot az említett utcákban? A szállítások megfelelnek az előírásoknak, minimalizálják a bűzt? Mely hatóságokat, illetve cégeket kereste meg? Mely naptól várható, hogy a bűz megszűnik a Baross utcában?

Borhi Zsombor alpolgármester az Ön sorozatos távolléte miatt olvasta fel a válaszát, mely szerint a fórumon kérdésfeltevőt tájékoztatni fogják, amit utánajártak. Utánajártak? Az elmúlt hónapokban a városrészben élők nem kaptak tájékoztatást, mikor tudhatják meg, mi bűzlik Kaposváron?

Várjuk tényszerű válaszát.

Kaposvár, 2024. február 15.

Köszönti: Dr. Nadrai Norbert József   

                       képviselő