Dorottya ház INTERPELLÁCIÓ

 

Az itt élők érdekében kérdezem:

Többször interpelláltam a Dorottya ház körüli szerencsétlenkedése miatt, az eddigi válaszok nem jelentették az előrehaladást.

A 2024. évi költségvetés bizottsági tárgyalása során kérdésemre, azt a választ kaptam, hogy a Dorottya ház 1,2 milliárdos felújítása után, 37 milliót költött a város a három éve át nem adott épületre az itt élők pénzéből. Kit terhel felelősség az itt élők pénzének felhasználásáért? Mikor kér bocsánatot?

Tavaly elfelejtették bejelenteni a Farsangi felvonulás elmaradását előre. Interpellációmra blőd válaszát senki nem vette komolyan, ezért még hírlevelet is írt idén, sőt személyesen kereplővel felvonult az ördögűző ostorosok előtt. Elhaladt a zárt Dorottya ház előtt, amelynek üres teraszáról nézhették az itt élők a menetet. Az idén sikeres karneválra volt igény, ezért nem igaz, hogy tavaly nem volt. A programban jelentős változás nem volt, a hagyományokat elevenítették fel a résztvevők.

Mikor adják át a Dorottya házat? Az idén, év végén, jövőre, Csokonai 250 éves születése napján (11.17), 2024. január 23-án, Farsang napján válaszokat adta eddig. Egyik állítása sem felelt meg a valóságnak? Ki a felelős a hároméves késedelemért, az ez idő alatti javításokért, a bevételkiesésért? Mennyi bevételtől estek el az itt élők? Mikor vehetik birtokba az itt élők a saját épületüket végre? Nőnapra? Március idusán? Április 1-jén? Választások napján? Melyik évben?

Várjuk tényszerű válaszát.

Kaposvár, 2024. február 10.              Tisztelettel:                    

Dr. Nadrai Norbert József

                                                                                                                 képviselő