ELÖLJÁRÓ, PÁRTTITKÁR,SZOLGABÍRÓ, ISPÁN PUCCBAN A VÁROS

interpelláció

Tisztelt Polgármester úr!

A város több pontján az itt élők kérték, hogy gyakrabban járjon a városrészekbe, mert akkor van kitakarítva, ha meglátogatja őket. Mivel több helyen szembesült ezzel a kritikával az itt élők részéről, kifejezte, szégyenli, hogy ez tényszerűen, így van. Volt olyan helyszín, amikor félórás bevezető beszéde alatt ment el maga mellett a fűkaszával a munkát végző ember, a sepregetők pedig fáradtan rogytak le a fórumon, mert épphogy végeztek.

30 éves polgármestersége odavezetett, hogy nem előre megyünk, hanem vissza a járási pártitkárok, szolgabírók, ispánok korába, amikor puccba vágják a környéket a látogatás napjára, majd egész évben hagyják lerohadni a környezetet.

Melyik napon teszi közzé az itt élő adófizetők számára a közterületek tisztításának ütemtervét? Ami számon kérhető a szolgáltató cégen és a Közgyűlésen is, akik a költségvetésben a szükséges pénz városüzemeltetésre és nem 1,2 md Ft-os közbringára, amelyből negyed milliárdot költene a bukott e-biciklikre, és a pár buckából álló 80 milliós pumpapályára vagy a négy városvezető milliós havijának fejenként havi több mint 300.00 forintos emelésére adja.  

Várjuk tényszerű válaszát.

Kaposvár, 2023. szeptember 16.

Köszönti: 

                                                                                                                              Dr. Nadrai Norbert József                                 

                                                     képviselő