Elszáradt fák

A Kaposvári Városüzemeltetési Nonprofit Kft. online panaszkezelő oldala nem alkalmas a panaszok kezelésére, így Önt kérdezem, aki a város fáinak kivágásában többször nyilvánosság elé lépett.

Az eszközbeszerzésről, azok költségvetési forrásigényéről többször hallottunk, de a városban élők tapasztalatai nem tölthetnek el bennünket elégedettséggel.

A teljesen elszáradt fák látványa nem igényel műszeres vizsgálatot, csak el kell végezni a munkát végre. Annyi elszáradt fa van már a városban (Színházpark, lakótelepi tömbbelsők, parkolók), hogy egy kivágási terv közzétételét javaslom, amit a városlakók követhetnek.

A természet ereje a legnagyobb ellenőre e munkának. A kiszáradt fák emberre (gyermektől a nyugdíjasig), állatra és vagyontárgyra egyaránt veszélyt jelentenek.

Mikor teszi közzé a város honlapján a fakivágási és újratelepítési tervet? A szolgáltató honlapján közölt információk miatt célszerű, ha az önkormányzat honlapján jelenik meg.

Melyik alpolgármestert - több mint 300 000 Ft emelést javasolt nekik havonta, így 1.345.500 Ft-ra jogosultak fejenként - bízza meg a három főállású közül, aki e terület felügyeli, akihez a kaposváriak fordulhatnak a problémákkal?

Várjuk megtisztelő tényszerű válaszát.

 

Kaposvár, 2022. június 16.               

 

 

Tisztelettel:

dr. Nadrai Norbert József

                                                                                                             képviselő

Csatolmányok: