INTERPELLÁCIÓ a szaporodó honlapokról

interpelláció

Polgármester úr!

Szaporodó külön honlapok működésének, mik a tapasztalatai?

Kik részesültek a honlaponként milliós közpénzből? Mennyi ezek fenntartási, tartalomfrissítési költségei? Miért nem elegendő a települési honlap megfelelő aloldalainak létrehozása?

https://koronavirus.kaposvar.hu/ „Hiteles és naprakész információk a koronavírusról.”

„Tájékoztatás 2021.12.03.

Kedves Kaposváriak! A koronavírussal kapcsolatos adatokat, amelyek a rendelkezésünkre állnak ezentúl hetente közzétesszük a kezdőoldalon! Szita Károly polgármester minden héten pénteken a szokásos reggeli rádiós interjújában ad hírt…”

Az elmúlt héten az emelkedett kategórián belül emelkedés szerepelt Kaposváron, egy szó se esett róla.

Az oldalon egy link szerepel, amely jelenleg az alábbi írásra mutat: „ATOMNAGYHATALMAK URÁNTARTALMÚ LŐSZEREKET AKARNAK BEVETNI A SZOMSZÉDUNKBAN”

Mikor archiválják a régóta nem használt külön oldalakat a települési honlapon? Mennyi többletkiadás jelent a nem használt oldalak nevének fenntartása? Ki nem felelős ezért ismét?

https://szorakozz.kaposvar.hu/ Kevés programot tartalmazó oldal. Számokban mekkora az oldal látogatottsága? Mi indokolja önálló honlapként való üzemeltetését, annak mekkora az összege?

https://www.szocgondkaposvar.hu/szolgaltatasaink/otthoni-apolasi-szolgalat/

Miért szerepel még mindig megtévesztő információ az interneten? Polgármester megszüntetésre javasolta az önkormányzati otthoni szakápolást, elbocsájtva az ápolókat 18 milliós hiányzó központi támogatás miatt. Azóta eltelt több mint egy év.

Most Egészséges Kaposvár honlapra ad 1.500.000 Ft-ot?

Hány honlapot, mennyiért hozott létre ebben a ciklusban az önkormányzat? Kik részesültek ezekből a pénzekből? Mennyi az üzemeltetési költségük? Kik végzik a tartalomfejlesztést? Ki felel az információk frissességéért, valódiságáért?

Várjuk tényszerű válaszát.

Kaposvár, 2023. június 19.                           Köszönti: 

Dr. Nadrai Norbert József                                                

képviselő