közbringa INTERPELLÁCIÓ

 

Az itt élők érdekében kérdezem:

Közbringa dokkolókat mikor építették ki? Miért csúszik évek óta az itt élők által nem igényelt luxusprojekt? Miért világítottak a Kossuth téren a dokkoló kijelzők egész télen, amikor nem működött a rendszer? Ki fizette? Mikor adja át az itt élők számára az értelmetlen és méreg drága fenntartású bicikliket?

Kaposvár hét dombra épült, mint Róma. A város dombjainak tetején, miért nincsenek dokkolók, ha az emelkedők miatt vett drága elektromos bicikliket? Miért nincs Kaposfüreden, Töröcskén, a Zselic-kertvárosban, Kaposszentjakabon, Tüskeváron, Toponár lakott részén dokkoló?

Miért csak a Cser és Donner elején sík terepen található állomás? Kötbérről beszélt a csúszás okán, létezik, hogy 60 millió körüli összegről van szó? Mennyi pontosan? Hány évig akarja ezt a vagyonelemet évi közel 40 millióért az itt élők kárára működtetni?

Ki a felelős az évek óta tartó szerencsétlenkedésért? Mi a következménye az itt élők pénzének elherdálásáért? Mire fordít kevesebbet a város azért, hogy a felesleges biciklik veszteségét fizesse? Mikor kér bocsánatot az itt élőktől, amiért a sok jogos alapvető igényre nem ad pénzt pl. Töröcske felé vezető Zselic-kertvárosi főút javítása, Tüskevári utcák és más városrészekben nem megoldott csapadékvízelvezetés, Kaposfüredhez vezető rövid ideiglenes zúzott kővel borított út, Toponár és az Egyetem közötti rövid szakasz közvilágítás, járda, kerékpárút, A Donner és a Cser fejlesztése? Miért erőlteti az itt élőket bosszantó pazarlást, amelyet az üres dokkolók plakátként hirdetnek hónapok óta?

Várjuk tényszerű válaszát.

Kaposvár, 2024. február 10.              Tisztelettel:                    

Dr. Nadrai Norbert József

                                                                                                                 képviselő