közvilágítás INTERPELLÁCIÓ

 

Az itt élők érdekében kérdezem:

Közvilágítás visszakapcsolását a Kormány rendelkezése alapján 2023. november 26-ig kellett megoldania. A közvilágítás közel felének lekapcsolásával sötétbe borította a várost. A fekete város, mikor lesz végre világos? Sok lámpa nem ég. Az elnéptelenedett, üres belváros miatt nem világítanak egymást követően több kandeláber lámpái a sötétség kora után sem?

A kirakatok fénye kell, hogy világítsa meg a Sétáló utcát? A kommunális adó beszedése mellett tisztességesnek tartja a város utcáinak sötétbe borítását? Mikor kapják vissza az itt élők az általuk befizetett adót, amiért nem kapnak megfelelő szolgáltatást? 

Mikor szakít azzal az álságos politikával, hogy a választások előtti hónapokban választási költségvetés csinál, osztogat az itt élők pénzéből, mintha ingyen lenne, majd 4 éven keresztül elhanyagolt közterületek, sötét utcák, romló szolgáltatások, áremelések várnak az itt élőkre?

Az elmúlt években sokszor interpelláltam a város közvilágítási problémái miatt. Mikor lesz rend a közvilágítás területén? Az újabb lámpacserék, a megszokott sárga fényű lámpák lesznek vagy a várostól idegen hideg fény terjed tovább? Egyszer volt hideg fényű karácsonyi díszkivilágítás, ami az itt élőknek nem tetszett, többé nem rakták fel ezeket az égőket. A következő energiatakarékos égők sárga fényűek lesznek, ha már az itt élők pénzéből készül?

Várjuk tényszerű válaszát.

Kaposvár, 2024. február 10.              Tisztelettel:                    

Dr. Nadrai Norbert József

                                                                                                                 képviselő