szitakaroly facebook oldal, válaszok?

INTERPELLÁCIÓ

Tisztelt Polgármester úr!

Az itt élők képviseletében kérdezem:

A Kaposvári Városüzemeltetési Nonprofit Kft. online panaszkezelő oldala még mindig nem alkalmas a panaszok kezelésére. A 2023. február 4-i szélvihar idején a „szitakaroly” facebook oldalra többen tettek bejelentést, információt kértek. Válaszok azonban nincsenek.

Ki üzemelteti ezt a facebook oldalt? Ki írja a válaszokat a polgármester helyett? Ez a polgármester hivatalos oldala? Mennyibe kerül ennek az oldalnak a működtetése? Önkormányzat biztosít-e ehhez pénzt, illetve alkalmazottat?

Ön szerint az itt élők elégedettek voltak a szélvihar okozta károk, áram-, fűtéskimaradás bejelentéseik fogadásával? A közösségi hálón az emberek egymástól próbáltak információt szerezni, melyik napon lesz áram, fűtés? Menjenek-e rokonokhoz, barátokhoz aludni? 30 órás áramszünet után a fagyasztóban tárolt ételekkel, mit tegyenek? Volt ahol csak hétfőn délelőtt lett áram.

A polgármesteri közösségi oldalon a szélvihar napján a bejelentések számát közölte csak, de az áram, fűtés egyes városrészekben várható helyreállítását nem. Szokásához híven a valóságot a saját szemüvegén keresztül azt írta: „A kaposváriak ismét bebizonyították, hogy számíthatunk egymásra!” Az itt élők szerint: „A kaposváriak ismét megtapasztalták, hogy csak egymásra számíthatunk, a polgármester őszinte válaszára nem!”

Mit kíván tenni az önkormányzat által működtetett telefonon és egyéb tájékoztatási felületeken az itt élők által küldött bejelentések fogadásának normalizálása érdekében, elkerülve a fejetlenséget? Ismét csak megköszönni mindenkinek és nem csinál semmit a felelősség megállapítása, tapasztalatok levonása és a hibás vezetés javítása helyett? Mikor kér bocsánatot az itt élőktől, akik korábban bíztak a polgármesterben és hozzáfordultak, de a szitakaroly facebook oldalon nem találtak választ bajukra?

Az itt élők várják őszinte válaszát.

Kaposvár, 2023. február 20.               Köszönti:       

Dr. Nadrai Norbert József                                                 

képviselő