Toponár és az Egyetem közötti rövid útszakasz INTERPELLÁCIÓ

 

A toponáriak és az egyetemisták, valamint az arra közlekedők érdekében kérdezem:

Toponár és az Egyetem közötti rövid útszakasz közvilágítása, a járda és a kerékpárút évtizedek óta hiányzik, ami rendkívül balesetveszélyes. Toponár legmélyebb pontja is itt van, amely csapadékelvezetési problémával is küszködik. Ezeket a problémákat régóta felvetik Önnek, a tavalyi lakossági fórumon is jelezték az itt élők. Ebben a ciklusban sem történt semmi, a 2024. évi önkormányzati választásokig elkészül?

Mikor szakít azzal az álságos politikával, hogy a választások előtti hónapokban választási költségvetés csinál, osztogat az itt élők pénzéből, mintha ingyen lenne, majd 4 éven keresztül elhanyagolt közterületek, sötét utcák, romló szolgáltatások, áremelések várnak az itt élőkre?

A tavalyi lakossági fórumon „viccesen” azt válaszolta: előbb-utóbb meglesz, AZ EGYETEMISTÁK TUDJANAK MENNI A MUSKÁTLIBA INNI. Sőt A Muskátli előtti buszmegálló akadálymentesítésére is ígéretet tett, amit a babakocsival közlekedők és az idősek kértek, nem az italozók.

Melyik napon készül el Toponár és az Egyetem közötti rövid útszakasz közvilágítása, a járda és a kerékpárút? Mikor oldják meg a csapadékelvezetési problémát? Melyik napon készül el a Muskátli előtti buszmegálló akadálymentesítés?

Várjuk megtisztelő tényszerű válaszát.

 

Kaposvár, 2024. február 10.              Tisztelettel:

Dr. Nadrai Norbert József

                                                                                                             képviselő