Mikor tartalmazza végre az adott vonalon közlekedő összes buszjáratot a közzétett menetrend?

Kaposfüredre, Toponárra, Kaposszentjakabra 250 Ft a helyközi teljes jegy ár és ennek megfelelően a félárú jegy 125 Ft, míg a kaposvári helyi járaton egységesen 400 Ft a gépkocsivezetőnél váltott jegyár.

Hogy áll a 3 milliárdos tőkealap felhasználása a kaposvári vállalkozásoknak 15 hónap után?

Milyen összegű, és milyen fejlesztések, beruházások kezdődtek el, illetve valósultak meg a 3 milliárd Ft-os tőkealap részvételével?

Melyik napon kezdik el a háztartási sütőolaj házhoz menő begyűjtését?

2017-ben a háztartási sütőolaj házhoz menő begyűjtésének tesztprogramját jelentette be a Városháza. Azóta csak szavak, de ki hiszi el már?

Ki a felelős a káoszért?

Értesítette az önkormányzatot a Kapos Holding Zrt. vezérigazgatója, hogy az építési törmeléket napokig nem képesek átvenni? Lakossági megfelelő tájékoztatás kinek a feladata?

A veszélyhelyzet alatt a Városliget területénél fogva nem lett volna alkalmasabb helyszín a tömegben a megfelelő távolságtartás érdekében?

Leszűkített területre védettségi igazolvánnyal engedtek be szabadtéri programra kaposvári polgárokat, akiket csak egy drótháló választott el a védettségi igazolványt fel nem mutatóktól. Alkalmas módszer ez a járványban?

Buszmenetrend 2021.09.01.

A járvány harmadik hulláma alatti járatcsökkentés módja és mértéke közfelháborodást váltott ki. A válaszadás napján közzétették végre a szeptemberi menetrendet észlelve, hogy elmulasztották. 38 új járat és 18 módosult járatindulási időpont az iskolák miatt. Folyamatos felülvizsgálatot ígért a válaszadó. Csak írni kell nekik ?!

Órák

Hónapok óta csupasz fénycsövek a köztéri órák felett. Válaszadó: Tulajdont megszerezte az önkormányzat Megjegyzés: már nem csupán a város szégyene.

Gyorséttermek

Kérdés: 2030-ra Kaposvár lesz a legegészségesebb város? Mi lesz a helyi vendéglátósokkal? A vasútállomással szembeni gyorsétterem autós szolgáltatásának közlekedési sávját a mellette lévő járda feletti szinten építették ki, így a kipufogógók az arra haladók arcával egy vonalban vannak. Válaszadó szerint az üzlettulajdonosának érdekeltsége az ügy. Elmondása alapján a belvárosi kaposvári tűzfalak is sorra fognak kerülni. Megjegyzés: a válaszadó úgy tekinti, hogy semmi köze az újabb gyorséttermek betelepüléséhez, a megnyitókon mégis önkormányzati vezetők reklámozzák jelenlétükkel a multikat.

Kollégium:50 férőhely Pécsen

Az 50 férőhelyből betöltött helyek: 2016. év 39 fő 2017. év 34 fő 2018. év 41 fő 2019. év 41 fő 2020. év 20 fő. Albérleti támogatás: 2016. év 9 fő 2017. év 1 fő 2018. év 2 fő 2019. év 5 fő 2020. év 5 fő. A válaszadó szerint nem kell módosítani semmit. Mindenki, aki akar tanulni, tanulhat.

Tesztelés iskolakezdéskor 2021?

Gócpont az iskola halljuk idén. Tapasztaltuk már tavaly. Válaszadó: Személyes meggyőződése nem a tesztekben az oltásban hisz. Tolltartó -igen / Iskola tej - igen / Tesztelés - ha az állam...