Az októberi 10 napos leállás alatt miért nem működött az online közvetítés a színházban más darab játszásával vagy másod szereposztásban?

Kérdésre a válasz: - A színészek betegek a portás nem játszhatja el a szerepet.​​ 30 évi gyakorlat után írásban választ nem kaphat a képviselő.

Ön szerint a szabadban lehet biztonságosan sportolni vagy az edzőtermekben?

Kérdésre a válasz: - Szabadban! Szabadban teniszezem. Részletek majd egyszer a jegyzőkönyvben. 30 évi gyakorlat után írásban választ nem kaphat a képviselő.

Van ahol idős, beteg családtagok együtt élnek a diákkorúakkal, nem tartja indokoltnak az online oktatás lehetőségének biztosítását?

Kérdésre a válasz: - Nem az önkormányzat dolga!!! Őszi szünet van. Jó pihenést! Részletek majd egyszer a jegyzőkönyvben. 30 évi gyakorlat után írásban választ nem kaphat a képviselő.

Hány tesztet végeztek Kaposváron az első és második hullámban? Tegnap mennyit teszteltek?

Kérdésre a válasz: - Nem az önkormányzat dolga!!! Részletek majd egyszer a jegyzőkönyvben. 30 évi gyakorlat után írásban választ nem kaphat a képviselő.

Furcsa levél előre beszolgáltatott képviselői indítványokról

30 éves az önkormányzati rendszer, de van még bőven feladat a demokrácia és a törvényesség területén. A képviselők és vezetők ingyenes parkolásának megszüntetési javaslatát másodszor terjesztettem elő. A megdöbbentő reakcióra írt kérdéseimre a választ megtagadták. Csak demokratáknak ajánlom elolvasni!

Járványhelyzet: alapellátás - kórház

Helyi járványadatok nélkül nincs hatékony védekezés és állampolgári önkéntes jogkövetés. Hiteles szakember részéről fontos a napi tájékoztatás a fertőzöttek, kórházi betegek, gyógyultak, elhunytak és hatósági házi karanténban lévőkről.

Járványhelyzet: edzőtermek, rendezvények

A tavaszi határozottság nyomát sem látni a járványkezelésre adott válaszban. Az állami döntésre várnak. A helyi fertőzöttek számát nem közlik naponta. A Közgyűlésen kaposvári 49 fertőzöttről és 7 kórházban kezeltről beszélt a válaszadó. Ha indokoltnak látja saját közösségi oldalán beszámol róla, amit a helyi sajtó átvehet. Ez elég rosszul hangzik. A járványhelyzetről egy helyi szakembernek kellene napi tájékoztatást adni. Hiteles tájékoztatással lehet elérni, hogy az itt élők megfelelően védjék idős és beteg hozzátartozóik életét.

Piaci liftek

Szeretem a piac hangulatát, régi ismerős arcok. Főzési tanácsok, viccelődés, jó hangulat. Igazi fórum hetente. Ezért közvetítettem a kérésüket a liftek javítása érdekében.

Bálványfa

Hartner Rudi nagyon hiányzott a Közgyűlésről, agrár kérdésekre nincs szakmai válasz. Hatalmas bálványfa magasodik a Nagy Imre szobornál. A környékén is kezd terjedni. Kiszorítja az őshonos fajokat, egyre terjeszkedik. Akik összekeverik az ecetfával és kivágják, segítik terjeszkedését. A válaszadó elárulta ezt teszi Ő is a kertjében.