KÉPVISELŐI MÓDOSÍTÓ INDÍTVÁNY buszkedvezmények, buszjáratok

CÉL:TÖBBEN UTAZZANAK BUSSZAL: Mit ér a kedvezmény, ha nincs busz??? Első feladat több buszjárat, második a diszkrimináció megszüntetése a korosztályokon belül.

Képviselői módosító javaslat polgármester túlhatalma ellen

Hatályon kívül helyezett átruházott vagyongazdálkodási polgármesteri jogok. Jogalkotási hiba.

KÉPVISELŐI MÓDOSÍTÓ INDÍTVÁNY demokráciaért SZMSZ módosítása

Az önkormányzati működés választói akaratnak való megfelelést szolgálják, rögzítve az alapelveket, így a: bizottsági és egyéb szervezetekbe delegáltak feladatmegosztásait az egyéni választókerületben leadott érvényes szavazatok arányában osztja fel a többségi és kisebbségben lévő képviselők között; az egyes képviselői tiszteletdíjak értékmegőrző meghatározása azonos arányban változhat a képviselői jogegyenlőség biztosítása érdekében; továbbá a településrészi önkormányzatok megválasztásának 20 évig hatályban volt rendszerét emeli vissza.

KÉPVISELŐI MÓDOSÍTÓ INDÍTVÁNY választási plakáthelyeket ne egy párt határozza meg

Közgyűlési többség minősített többséggel módosíthat a helyszíneken, amely életszerűtlen. A jelenlegi helyszínek között nem szerepelnek a bevásárló központok, mint legforgalmasabb helyszínek és egyes esetekben eldugott helyeken találhatóak.

KÉPVISELŐI MÓDOSÍTÓ INDÍTVÁNY hűségjutalom emelése évente

A folyamatos pénzromlás miatt az értékmegőrzése nem biztosított évente módosítást igényelne.

KÉPVISELŐI MÓDOSÍTÓ INDÍTVÁNY illetményalap 70.300 Ft 17%-os emelés

Az itt élők reakciója a vezetői béremelés mértékére, hogy sokak havi nettója nem éri el az emelés mértékét és nem jár hozzá még egy millió pluszban, se ingyen parkolás.

KÉPVISELŐI MÓDOSÍTÓ INDÍTVÁNY zártkerti utak fejlesztésének 260 milliós keretét fenntartja

Az előző évben végzett munkák minőségi ellenőrzéséről és a garanciális javítások elvégzéséről az itt élők tájékoztatása mellett gondoskodik.

KÉPVISELŐI MÓDOSÍTÓ INDÍTVÁNY bérek vásárlóértékének alakulásáról

a városvezetők milliós havijának, fejenkénti több mint 300.000 forintos emeléséhez képest milyen mértékben szakad le az itt élők bére, holott a Közgyűlés 5 éves gazdasági programja az itt élők és nem csak a polgármester és három helyettese bérének 30%-os emeléséről szól.

KÉPVISELŐI MÓDOSÍTÓ INDÍTVÁNY előmeneteli bértábla

a városvezetői bérek kiugróan magas 30%-os, a milliós havijuk fejenként több mint havi 300.000 Ft-os emelése mellett, ami 2022. január 1. napjára visszamenőleges volt.